Termo Data Logger WiFi
Dispozitivul permite masurarea, inregistrarea si imprimarea temperaturii. Domeniul de masurare -30°C +40°C Senzorul de temperatura nu necesita instalare (wi-fi) si are autonnomie de functionare pe baterie, de 1 an.  
Dispozitivul permite masurarea, inregistrarea si imprimarea temperaturii. Domeniul de masurare -30°C +40°C Permite instalarea a doua sonde de masura.
Termo Data Logger
Urmarirea si reglarea parametrilor de temperatura, umiditate in procesele de fabricatie  
Inregistrarea, reglarea temperaturii, umiditatii Module aferente: o Unitate centrala o Concentrator sonde o Server achizitii date o Software comanda
Modul de actionare MOTOR PAS CU PAS  
Cod. THDR-H01
Cod. AMPP 2 D 4/100
Modul destinat pentru actionarea motoarelor PAS cu PAS de 2-10 Nm cu doua faze
Modul de actionare MOTOR PAS CU PAS  
Cod. AMPP 2 D 2/35
Modul destinat pentru actionarea motoarelor PAS cu PAS de pana la 2 Nm cu doua faze
Automatizarea clopoteler  
Cod. IDO 01
Dispozitivul este un automat pentru pornirea si oprirea clopotelor  actionate electric (unul sau doua). Permite reglarea timpului si a modului in care bat clopotele.
Site Map
HELP HARD ELCTRONIC SRL
Creata in 1994 de un mic grup de ingineri electronisti, societatea noastra se ocupa cu comercializarea si intretinerea echipamentelor IT. Domeniile in care activam sunt: proiectarea si executia in serie mica de automatizari bazate pe microcontroloare, IT, proiectarea si instalarea sistemelor de supraveghere video si antiefractie. Serviciile oferite sunt: proiectare, instalare, punere în funcţiune, mentenanţă Help Hard Electronic furnizează aceste servicii către industrie, administraţia publică, institutii, societati comerciale etc. 
Categorii
Alte Automatizari
HELP HARD ELECTRONIC
SPRIJINITI PRODUSELE  MADE IN ROMANIA
TEL. 0267313207
Modulul este destinat reglării și inregistrarii temperaturii într-o incinta având functiile esenţiale ale unui termostat de cameră și în plus posibilitatea urmăririi funcţionării şi reglarea acestuia de pe telefon, tabletă sau calculator.
Termostat de camera WiFi
Termo Data Logger WiFi
Modulul este destinat pentru supravegherea şi controlul temperaturii de la distanţă prin reţeaua de telefonie mobila GSM. Comunicaţia cu acest modul se realizează prin mesaje scurte (SMS), astfel prin SMS pot fi trimise comenzi către modul, poate fi interogată starea acestuia sau ...